Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@06:21:21 GMT

جزییات آزادسازی و نحوه فروش سهام عدالت

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۷۶۸۱

جزییات آزادسازی و نحوه فروش سهام عدالت

اطلاع از در اختیار داشتن یا نداشتن سهام عدالت

اقتصادآنلاین – سارا محسنی؛ در سال 1384، سهام عدالت به تعداد زیادی از مردم اختصاص داده شد. برخی از افراد نیز برای دریافت سهام عدالت اقدام به ثبت‌نام کردند. با اعلام آزادسازی این سهام، روشی برای اطلاع از دارا بودن آن درنظر گرفته شد. افرادی که در ۱۰ سال گذشته واجد شرایط دریافت سهام عدالت شد‌ه‌اند، می‌توانند اطلاعات مورد نیازشان را از طریق این آدرس samanese.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir کسب کنند و با وارد کردن کد ملی خود، از در اختیار داشتن این سهام مطلع شوند.

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها

با گذشت 14 سال از زمان ثبت‌نام این سهام، بیش از 46 میلیون نفر از این افراد، در قید حیات هستند. هم‌زمان با آزادسازی سهام عدالت این سوال در ذهن بسیاری از مردم مطرح شده است که تکلیف سهام عدالت متوفیان چه می‌شود؟

سهام عدالت فوت‌شدگان به وراث آنها اختصاص می‌یابد. شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرده است که، 2 میلیون و 500 هزار نفر از وراث متوفیان دارنده سهام عدالت، باید در انتظار اخبار و اطلاعیه‌های این شرکت درخصوص انتقال سهام عدالت بوده و به آنها توجه کنند.

وراث فوت‌شدگان می‌توانند با مراجعه به سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی به صورت آنلاین از طریق میز خدمت، گواهی حصر وراثت را در سامانه بارگذاری کنند و شرکت سپرده گذاری بعد از استعلام مدارک، سهام عدالت را بین وراث تقسیم می‌کند.

تعیین روش مدیریت سهام عدالت ( زمان انتخاب نوع مدیریت، منقضی شده است)

دارندگان سهام عدالت بایستی نسبت به انتخاب روش مدیریت سهام ،در سامانه سهام عدالت اقدام می‌کردند. در روش غیرمستقیم، مالکیت و مدیریت سهام عدالت از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد و سهامدار حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت. در این روش، سود یا زیان قابل تخصیص به سهامدار براساس نحوه عملکرد شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی تعیین و تخصیص پیدا خواهد کرد. با این تفویض اختیار، سهام شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت متعلق به سهامدار توسط شرکت‌های سرمایه گذاری استانی ساماندهی می‌شود. افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، سهامدار شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی خواهند بود.

در روش سهامداری مستقیم سهام عدالت، مالکیت و مدیریت سهام به صورت مستقیم و بدون واسطه به خود فرد منتقل می‌شود. به هر فرد به میزان سهام تخصیص یافته در شرکت‌های سرمایه‌پذیر، تعدادی از سهام شرکت‌های بورسی واگذار می‌شود. در روش سهامداری مستقیم، مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام بر عهده سهامدار است.

نحوه و میزان فروش سهام عدالت

در حال حاضر می‌توان تا سقف ۳۰ درصد از ارزش کل دارایی را به فروش رساند. اگر سفارش شما بیش از ۳۰ درصد باشد با پیغام خطا مواجه خواهید شد. در صورتی‌که دستور فروش را تا قبل از ساعت ۱۴:۰۰ هر روز ثبت کنید، در روز کاری بعد سفارش شما توسط کارگزاری در بازار عرضه می‌شود و در صورت انجام سفارش فروش، وجه آن دو روز کاری بعد به حساب شما واریز می‌گردد.

لازم به ذکر است افرادی که مدیریت کامل سهام خود را انتخاب کرده‌اند، در حال حاضر قادر به فروش سهام خود نیستند و باید براساس اطلاعیه‌های ابلاغی عمل کنند.

این امر که، در چه زمانی و به چه قیمتی سفارش فروش شما انجام شود، مبلغی که به حساب شما واریز می‌گردد، ممکن است کمتر یا بیشتر از مبلغ درج شده در سایت در هنگام سفارش گذاری باشد. باید درنظر داشت که قیمت‌های بازار متغیر هستند و بسته به روز فروش، دارایی شما با قیمت‌های متفاوتی به فروش می‌رسد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت بورس بازار سرمایه سهام عدالت متوفیان آزادسازی سهام عدالت آزاد سازی سهام عدالت فروش سهام عدالت سهام عدالت فوت شدگان سامانه سهام عدالت متوفی تغییر شماره شبا سهام عدالت قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شرکت های سرمایه گذاری استانی مدیریت سهام سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد

به گزارش "ورزش سه" رضا درویش که اکنون دومین فصل مدیریت خود در پرسپوليس را دنبال می‌کند، با توجه به تغییرات شکل گرفته و بحث مالکیت سرخابی‌ها، در گام اول موفق شد نظر مثبت بانک‌ها (به عنوان مالک جدید و ۸۵ درصدی سهام پرسپوليس) را جلب کرده و جا پای خود را تا پایان فصل در این تیم سفت کند.

اکنون اما گفته می‌شود طی توافق اولیه با بانک شهر به عنوان مالک بخش عمده سهام این باشگاه، رضا درویش برای فصل آتی نیز به عنوان مدیرعامل پرسپوليس کار را دنبال خواهد کرد.

درویش هفته گذشته در جلسه‌ای خصوصی با حضور علی پروین اسطوره این باشگاه و همچنین احمدی (مدیرعامل بانک شهر) توافقات نهایی برای ادامه مدیریت این باشگاه را به دست آورده است.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد+ جزییات
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟